Galatasaray presle boğacak

Galatasaray presle boğacak

FUTBOL Haberleri

Kendi seyircisi önündeki son maçlarda istikrarsız sonuçlar alan Galatasaray, Fenerbahçe'yi devirerek rakibiyle puan farkını açmayı ve zirvedeki yerini korumayı hedefliyor.

Kendi seyircisi önündeki son maçlarda istikrarsız sonuçlar alan Galatasaray, Fenerbahçe'yi devirerek rakibiyle puan farkını açmayı ve zirvedeki yerini korumayı hedefliyor. Takımını dev maça "3 puan" parolasıyla sahaya sürecek olan Teknik Direktör Fatih Terim, ezeli rakiplerini presle boğmayı planlıyor. Geçtiğimiz sezonun yine ilk yarısında TT Arena'da 7 Aralık 2001 tarihinde oynanan ve Galatasaray'ın 3-1 kazandığı maçta olduğu gibi Fenerbahçe'yi önde baskıyla sahasına hapsetmeyi düşünen tecrübeli çalıştırıcı, futbolcularından sınırlarını zorlamalarını talep etti.KUPAYI UNUTTURALIM Oyuncularına normal maçlarda sarf ettikleri eforun iki mislini sahaya yansıtmalarını beklediğini aktaran Terim, "Hafta içinde 1461 Trabzon'a elenerek camiamızı ve taraftarlarımızı çok üzdük. Şimdi bizim için bir özür dileme vakti. Fenerbahçe'yi yenerek kendimizi affettirmemiz gerekiyor. Bunun için herkesin sınırlarını zorlaması gerekiyor" ifadelerini kullandı. Tecrübeli teknik adam presin forvet hattından başlaması gerektiğine dikkat çekerek, Umut ve Burak'ın Fenerbahçe'nin savunma oyuncularını sürekli rahatsız etmelerini istedi.ASLAN DERBİYE HAZIR Galatasaray, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Başkan Ünal Aysal ve yöneticilerin de takip ettiği antrenmanda tam sahada taktik ağırlıklı çalışma yapıldı. Sakatlığı süren Sercan'ın dışında bütün futbolcuların katıldığı antrenmanın ardından tesislerde kampa girildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...