Dilmen ortalığı karıştırdı!

Dilmen ortalığı karıştırdı!

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçeliliği ile bilinen Rıdvan Dilmen'in GS TV'ye davet edilmesi sarı-kırmızılı camiaya soğuk duş etkisi yaşattı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Rıdvan Dilmen'i GS TV'de yayınlanacak olan bir programa davet etmesi, sarı-kırmızılı camiayı karıştırdı. 8 Ocak günü saat 14.00'te GS TV'de canlı yayına katılacak olan Aysal'ın, bazı gazetelerin spor müdürlerinin yanı sıra sarı-lacivertli kulübün sembol isimlerinden olan yorumcu Rıdvan Dilmen'i de bizzat arayarak davet etmesi başta bazı yöneticiler olmak üzere kongre üyeleri ve taraftarların büyük tepkisini çekti.


PROGRAMDA 8 KİŞİ OLACAK
Sarı-kırmızılı taraftarların çoğu, twitter üzerinden yönetime tepki gösterirken, "Rıdvan Dilmen'i GS TV'de görürsem bir daha GS TV izlemem" ifadelerini kullandılar. GS TV Genel Yayın Yönetmeni Bahri Havadır ise, "8 Ocak tarihinde böyle bir program planlıyoruz, net bir şey yok. Açık oturum şeklinde gerçekleştirilecek Başkan Ünal Aysal'la birlikte toplam 8 kişi olacak. Sosyal medya üzerinden Galatasaraylısı, Fenerbahçelisi, Beşiktaşlısı sorularıyla programa katılabilecek" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...