TELE ZİRVE

TELE ZİRVE

FUTBOL Haberleri

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve Teknik Direktör Fatih Terim ara transferde izlenecek yol haritasını telefonda belirleyecek.

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı lider tamamlayan Galatasaray, ara transferde kadrosunu en az 2 oyuncuyla daha güçlendirmek istiyor. Bu konuda vakit kaybetmek istemeyen sarıkırmızılılarda Başkan Ünal Aysal, yeni yıl tatilini geçirmek üzere gittiği İsviçre'den yine Singapur'a tatile giden Teknik Direktör Fatih Terim, transferde izlenecek yol haritasını tele zirve ile belirleyecek. Savunmanın soluna ve orta sahaya kesinlikle bir takviyenin yapılmasını isteyecek olan Terim, yeni yıl tatili sebebiyle yüz yüze görüşemeyeceği Aysal'a alternatifli bir liste sunacak. Aysal'ın vereceği bütçeye göre takıma katkı verecek isimler için harekete geçilecek.

TERİM'DEN BRUNO İMASI
Transfer yaparken Galatasaray'ı bir seviye ileri götürecek oyuncuları tercih edeceklerini dile getiren ve Başkan Ünal Aysal'la bir araya gelememekten şikayetçi olan Fatih Terim, Trabzonspor maçı sonrası camiaya birlik beraberlik mesajları verdi. Kulüpte son günlerde yaşanan Bruno Heiderscheid kriziyle ilgili isim vermeden rahatsızlığını dile getiren tecrübeli teknik adam, soyunma odasına kadar giren ve Aysal'ın danışmanlığını yapan bu profesyoneli istemediğini ima etti. Terim, "Galatasaray'ı hak ettiği yere taşımak için hepimizin emeğini ve enerjisini birleştirmesi gerekiyor. Bugünün gerçeklerini gözardı etmeden geleceği böyle inşaa edebiliriz" dedi.

GALATASARAY NOTLARI

Eboue sancısı
Trabzonspor maçında Melo ile tartışarak herkesi şaşırtan Eboue, son günlerdeki gergin tavırlarıyla "Ayrılmak mı istiyor?" dedikodularına sebep oldu. Afrika Kupası'nda oynayacağı için izin dönüşü Fildişi Sahili Milli Takımı'nın kampına katılacak olan tecrübeli oyuncu, Kasımpaşa ve Beşiktaş maçlarında forma giyemeyecek.

YATMAK YOK!
9 günlük devre arası tatiline çıkan futbolcuların hevesleri kursaklarında kaldı. Türkiye Kupası'ndan elenmeleri sebebiyle fazla tatil yapacaklarını düşünen futbolcular, Fatih Terim'in yardımcısı Hasan Şaş 2 Ocak'ta toplanacaklarını söylemesinin ardından hayal kırıklığı yaşadılar. Futbolculara ikinci şok ABD'li kondisyoner Scott Piri'den geldi. Piri, futbolculara tek tek tatilde yapacakları günlük egzersizleri ve yiyecekleri içeren bir liste verdi. Oyuncuları tek tek uyaran Piri, tatil dönüşü kan testleri ile kimin ne kadar çalıştığının kontrol edileceğini söyledi.

Yer aranıyor
Türkiye Kupası'ndan elenmek Galatasaray'ın kamp programını da etkiledi. Kupaya devam edeceğini hesaplayan ve ona göre Dubai'de özel turnuvaya katılacak şekilde program organize eden sarı-kırmızılılar, devre arası iznini 3 haftaya çıkması üzerine Antalya, Alanya ve Belek civarında kamp yeri araştırmalarına başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...