Bakan Yılmaz: ABD askeri söz konusu değil

/ Kaynak: İHA
Bakan Yılmaz: ABD askeri söz konusu değil

Politika Haberleri  / İHA

Partisi'nin düzenlediği bayramlaşma programı kapsamında Sivas'a gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Amerika'nın Türkiye'ye herhangi bir askeri birliğinin göndermesinin söz konusu olmadığını söyledi.

Partisi'nin düzenlediği bayramlaşma programı kapsamında Sivas'a gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Amerika'nın Türkiye'ye herhangi bir askeri birliğinin göndermesinin söz konusu olmadığını söyledi. nbsp;
AK Parti Sivas İl Teşkilatı tarafından İnönü Konağı'nda organize edilen bayramlaşma programına katılan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Amerika'nın, Türkiye'ye askeri birliğinin olmasının söz konusu olmadığını ifade eden Yılmaz, "Genelkurmay sitesinde bir açıklama yaptı. Herkes bu açıklamada görecektir ki Amerika ile ekonomik işbirliği anlaşmamız var. Bizim Amerika ile kürecikteki radarın NATO amaçları doğrultusunda kullandırılması anlaşmamız var. Amerika'nın burada savunma işbirliği ofisi var. EBC dışında Amerika'nın Türkiye'ye gönderdiği ne bir askeri birliği ne de bir askeri gücü vardır. Türkiye'de mevcut anlaşmalar dışında özellikle Suriye ile ilgili gönderilmiş herhangi bir askeri gücü de herhangi bir askeri birliği de söz konusu değildir" ifadelerini kullandı.
Bakan Yılmaz, daha sonra vatandaşlarla bayramlaştı.

##tgvideo##


Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...