Sakar hırsızın komik hali!

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Sakar hırsızın komik hali!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Denizli'de bir okula girerek hırsızlık yapmaya çalışan bir şahıs, tırmanmaya çalıştığı demir parmaklıklardan düşmesi güvenlik kameralarına yansıdı.

Denizli'de bir okula girerek hırsızlık yapmaya çalışan bir şahıs, tırmanmaya çalıştığı demir parmaklıklardan düşmesi güvenlik kameralarına yansıdı. nbsp;

##tgvideo##

Denizli'de son zamanlarda okullardaki hırsızlık olaylarının artması üzerine Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçerek okulların güvenlik kameralarına inceledi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kar maskesi takan O.K.'nin (20) okul pencerelerdeki demir parmaklıklara tutunarak tırmanmaya başlıyor. Üst katlara tırmanırken bir anda dengesini kaybeden O.K. daha sonra ise düşüyor. Kafasını sert şekilde yere çarpan O.K. bir süre yerde hareketsiz yatarken, okulun önünde bir otomobilde bekleyen arkadaşı 19 yaşındaki K.K. hemen zanlının yanına koşuyor. Arkadaşını kaldırmaya çalışan K.K., ilk olarak başındaki kar maskesini çıkarırken, O.K. bir türlü kendine gelememesi dikkat çekiyor. Arkadaşını bir türlü yerinden kaldıramayan şahıs olay yerini terk ederken, O.K de bir süre sonra kendini toparlayarak okulun önünden hızla uzaklaşıyor.
Güvenlik kameraları görüntülerini inceleyen polis ekipleri kar maskeli hırsızların yakalanması için başlattığı operasyonda 5 kişiyi gözaltına alırken, şüphelilerden K.K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.


GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...