Messi, Olcay'dan forma alamaz!

Messi, Olcay'dan forma alamaz!

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, çok gol kaçırdığı için eleştirilen Olcay Şahan'a esprili bir şekilde sahip çıkarken, "Zaten hepsini atsa Real'de olurdu" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, dün antrenman sırasında gazetecilere ilginç açıklamalar yaptı. Esprileri ve benzetmeleriyle güldüren Samet Hoca, 2012 yılı içinde 86 gol atarak rekor kıran Messi ile ilgili olarak, "Messi şu anda Beşiktaş'ta oynasaydı Olcay'la çekişirdi. Kimin formayı kapacağını hep beraber görürdük. Olcay kanat oyuncusu olarak çok fazla pozisyona giriyor. Hepsini atsa zaten Real'de, Barcelona'da oynardı" diye konuştu.

OĞUZHAN FERNANDES OLMALI nbsp;
Hakemlerle ilgili 10 yıldır yorum yapmadığını dile getiren Samet Aybaba, "Onlara sahip çıkmalıyız" ifadesini kullandı. Futboluyla beğeni toplayan Oğuzhan'ın daha çok çalışması gerektiğini belirten tecrübeli hoca, "Oğuzhan'ın daha çok eksiği var. Kendisine Fernandes'i örnek alması lazım. Şu anda biraz tembel. Daha çok çalışıp eksiklerini kapatmalı. Doğru sistem ve doğru oyuncu tercihleriyle kenetlenme yaşadık. Başarı böyle geldi" dedi. nbsp;

NENE'Yİ TAKIMIMDA İSTERİM
Transfer konusuna da değinen Samet Aybaba, PSG'nin Brezilyalı yıldızı Nene'den övgüyle söz ederken, "Hem kanat, hem forvet arkası, hem de santrfor pozisyonlarında oynayabilen bir futbolcu. Elbette böyle bir oyuncuyu takımımda görmek isterim" dedi. Volkan Şen ile ilgili olarak da Aybaba, nbsp;"Volkan'ı ilk defa oynatan teknik adam bendim. Kulübü, 'Oyuncuyu belli şartlarda bırakırız' diyorsa, biz oyuncuyla görüşsek ne olur?" ifadelerini kullandı. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...