Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gelincik avladı, tilki gelip avı götürdü

Gelincik avladı, tilki gelip avı götürdü

YAŞAM Haberleri

Gelincik 20 dakika uğraşarak kendisinin 2 katı büyüklüğündeki tavşanı avladı. Daha sonra bir tilki gelip ölü tavşanı götürdü.

Bir gelincik 20 dakika uğraşarak kendisinin 2 katı büyüklüğündeki bir tavşanı avladı. Tam avını iştahla mideye indirmeye hazırlanırken aniden bir tilki belirdi ve gelinciğin çaresizce bakışları arasında ölü tavşanı alıp götürdü.
Tilkinin, yine tilkiliğini yaparak uzun süre gelinciğin tavşanı avlamasını beklediği, tavşanın işi bitince de gelip hazıra konduğu görüldü.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Tilki belirince gelinciğin hemen bölgeden uzaklaştığı, avının çalınmasını uzaktan üzgün bir şekilde seyrettiği ifade edildi. nbsp;Hayatın acımasızlığını sergileyen olay, İngiltere'de Ilminster yakınlarındaki ormanlık alanda meydana gelirken fotoğraflar yaban hayatı fotoğrafçısı Robin Morrison tarafından çekildi. Morrison, gelinciğin durumuna üzüldüğünü ama yine de "doğru zamanda, doğru yerde" olduğu için kendisini şanslı hissettiğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...