Suriye'de adaletsiz savaş!

Suriye'de adaletsiz savaş!

DÜNYA Haberleri

Suriye'den dramatik görüntüler! Bir yanda savaş uçakları ve tanklar diğer tarafta mancınıklar. Muhalifler Esad kuvvetlerine karşı ev yapımı mancınıklar kullanıyor.

Suriye'de Beşşar Esad'a bağlı kuvvetler savaş uçakları ve ağır silahlarla şehirleri bombalarken, dünya tarafından kaderlerine terk edilen muhalifler büyük bir çaresizlik içinde Ortaçağ silahlarıyla direniyor. Muhalifler, ev yapımı mancınıklarla Esad'a karşı koymaya çalışıyor.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

BU HALDE BİLE HELİKOPTER DÜŞÜRDÜLER (VİDEO)

Muhalifler, Halep sokaklarında kurdukları ilkel mancınıkla Esad kuvvetlerine ev yapımı bombalar fırlatıyor. Metal çubuklar ve buna yerleştirilen elastik kabloyla mancınık yapan muhaliflerin Suriye ordusunun gelişmiş silahlarına karşı iptidai silahlarla mücadelesi ilginç görüntüler oluşturuyor. Muhalif savaşçılardan biri mancınığı tutarken diğerleri yerlere kadar yatarak bombayı fırlatıyor. nbsp;
Muhalifler, Suriye'de 19 aydır devam eden mücadelelerinde tüm bu yokluklara rağmen büyük ilerlemeler sağladı. Suriye ordusu son olarak misket bombaları da kullanırken muhalifler silah ve techizat eksikliklerine rağmen ülkenin büyük bölümünü kontrolleri altında bulunduruyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...