Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samsung'un yeni modeli Galaxy Note II ortaya çıktı

Samsung'un yeni modeli Galaxy Note II ortaya çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri

Almanya'da devam eden IFA fuarında Samsung'un yeni modeli Galaxy Note II tanıtıldı.

Almanya'da devam eden IFA fuarında tanıtılan Galaxy Note II'yle ilgili konuşan Samsung'dan Simon Stanford, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Yeni Galaxy Note'umuzu kullanıcılarımıza sunmaktan mutluluk duyarım, yaratıcı fikirleri artırmak niyetiyle..."
CİHAZIN ÖZELLİKLERİ:
5.5 inç'lik dev bir ekrana sahip olan Galaxy Note II, HD Super AMOLED ekran kullanıyor. nbsp;
3,100mAh bataryası sayesinde nispeten uzun süre şarj derdi olmayan cihazın ağırlığı ise 180 gramı buluyor.
8 megapiksel dahili kamerasıyla gelen Galaxy Note II'nin ön yüzünde de 1.9 MP'lik bir kamera yer alıyor. nbsp;Ön kameranın HD formatında video kaydı yapabilmesi ise önemli bir özellik.Android'in en yeni sürümü 4.1 Jelly Bean ile gelen cihazın 16, 32 ve 64 GB hafızalı farklı modelleri bulunuyor. Bunun dışında micro SD yuvasıyla da toplam hafızayı artırmak mümkün.Beyaz ve Titanyum Gri renklere sahip Galaxy Note II, önce Avrupa'da daha sonra Asya Ortadoğu ülkelerinde satışa sunulacak.Cihazın dikkat çeken özelliklerinden biri de Screen Recorder uygulaması sayesinde ekranın görüntüsünü almanın bir adım ötesine geçerek videosuna da çekebilmesi. (Hürriyet)




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...