390 bin avroya teşekkür bile etmedi

/ Kaynak: AA
390 bin avroya teşekkür bile etmedi

DÜNYA Haberleri  / AA

Bir halk otobüsü şoförü, aracında unutulan ve içinde 390 bin avro (905 bin lira) bulunan çantayı polise teslim etti. Çantanın sahibi yaşlı kadın, şoföre ne teşekkür ettiği ne de ödül verdi.

Avusturya'nın başkenti Viyana'da bir halk otobüsü şoförü, aracında unutulan ve içinde 390 bin avro (905 bin lira) bulunan çantayı polise teslim etti. Çantanın sahibi yaşlı kadın, şoföre ne teşekkür ettiği ne de ödül verdi. Yetkililer, sürücünün düzgünce yerleştirilmiş 500 avroluk destelerle dolu çantayı sahibini bulmaları için polise teslim ettiğini söyledi. Polis, çantanın kimliği açıklanmayan yaşlı bir kadına ait olduğunu belirledi. Yanında neden bu kadar çok parayla gezdiği bilinmeyen yaşlı kadının, teşekkür etmek ya da ödül vermek için sürücüyle iletişim kurmadığı öğrenildi. Dürüst sürücü ise üstlerinden aldığı övgüyle yetinmek zorunda kaldı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...