Avrupa'nın Süperi, Atletico Madrid

Avrupa'nın Süperi, Atletico Madrid

FUTBOL Haberleri

Geçtiğimiz sezonun Avrupa Ligi şampiyonu Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde mutlu sona ulaşan Chelsea'yi kelimenin tam anlamıyla sahadan silerek Süper Kupa'yı ikinci defa kazandı: 4-1.

Geçtiğimiz sezonun Avrupa Ligi şampiyonu Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde mutlu sona ulaşan Chelsea'yi kelimenin tam anlamıyla sahadan silerek Süper Kupa'yı ikinci defa kazandı: 4-1. Monaco'daki II. Louis Stadı'nda Arda tam süre sahada kalıp güzel futbolunu bir asistle süslerken, Emre Belözoğlu 88'de oyuna dahil oldu. Ama gecede ışıl ışıl parlayan Atletico'nun büyük golcüsü Falcao'ydu. Kolombiyalı 7'de topu Cech'in üzerinden aşırtarak; 19'da da şık bir vuruşla maçı 2-0'a taşıdı. 35'teki kafa vuruşu direkte patladı. 45'teki Arda'nın asistinde Cech'i bir daha avlayarak hat-trick yaptı: 3-0. 60. dakikada Miranda farkı 4'e çıkarırken 74'te Cahill'in golü Chelsea'ye kuru bir teselli oldu. Kupa töreninde Arda boynuna Türk bayrağını asarken Emre'yle birlikte kupayı kaldırarak büyük coşku yaşadı. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...