Karısına vermemek için 150 bin TL'yi yedi

Karısına vermemek için 150 bin TL'yi yedi

YAŞAM Haberleri

İngiltere'de Scott Brown isimli adam şans oyunundan 50 bin sterlin (yaklaşık 150 bin TL) kazandı ancak boşanmak üzere olduğu karısına pay vermemek için bütün parayı bir kaç ay içerisinde yedi.

İngiltere'de Scott Brown isimli adam şans oyunundan 50 bin sterlin (yaklaşık 150 bin TL) kazandı. Brown, boşanmak üzere olduğu karısı bu paradan pay almasın diye birkaç ay içinde tüm parayı yiyip bitirdi.

Channel 4 televizyonundaki Deal Or No Deal isimli yarışmadan 50 bin sterlin kazanan Brown, ayrı yaşadığı ve boşanmak üzere olduğu karısının paradan hak iddia edeceği düşüncesiyle birkaç ay içinde tüm parayı harcadı. 33 yaşındaki adam önce 15 sterlinle tüm borçlarını kapattı, 2 bin sterlin boşanma davası için gönderdi. Geri kalanına da kendisine kıyafetler, 2 çocuğuna oyuncaklar aldı. Adam Meksika'da tatil yapmayı, 2. el bir Jaguar almayı da ihmal etmedi.

Karısı Rachel, televizyonda görüp paradan pay almak için dava açınca mahkeme adama şimdiye kadarki harcamalarını detaylı olarak bildirmesini, kalan paralarını harcamaya da son vermesini istedi. Brown ise mahkeme kararına kadar tüm parayı harcayıp bitirmişti.

Boşanma sürecinde olan çiftin mahkemede birbirlerine hiç bakmadıkları ve hiç konuşmadıkları görüldü.

Mahkeme sonrası Daily Mail'e açıklamalarda bulunan brown, "Parayı kazanınca havalara uçtum. Bana Rachel'in de paradan pay isteyeceği söylenince ona zırnık koklatmamaya karar verdim. Hayatı bana zindan etti, bu paradan pay almaya ne hakkı var? Paradan ona bir peni bile kaptırmadığım için çok mutluyum" dedi.

Rachel konu hakkında yorum yapmadı.

nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...