Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alex'ten sonra Cristian da kadroda yok

Alex'ten sonra Cristian da kadroda yok

FUTBOL Haberleri

Alex'le yaşadığı krizin ardından sambacıyı G.Antep maçında kadroya almayan Aykut Kocaman, Sivas deplasmanı öncesi de bir sürpriz yaptı ve Cristian'ı İstanbul'da bıraktı.

F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman sürprizlerine devam ediyor. Alex'in ardından bir başka sambacı daha kesik yedi. Kocaman, eski gözdesi Cristian'ı Sivas kadrosuna almadı. Spartak deplasmanında yedek soyundurup ardından yaşananlar nedeniyle G.Antep maçında kadro dışı bıraktığı Alex'i affeden Kocaman'ın yeni sürprizi Cristian oldu. Kocaman'ın, sportif direktör olduğu dönemde transferini sağladığı Cristian'ı neden kadroya almadığı merak konusu oldu. Aykut Hoca, teknik direktörlük koltuğuna oturduğu ilk sezon Cristian'la sıkıntı yaşamış, geçen sezon da sambacı takımdan ayrılma noktasına gelmişti. Ancak bu krizler aşıldı ve Cristian kariyerinin en verimli sezonunu yaşadı. Bu yıl ise eski gözdesine ilk 11'de pek fazla şans vermese de Aykut Hocanın son kararı şaşkınlıkla karşılandı.

BEN DE BİR ŞEY ANLAMADIM
Bu sezon F.Bahçe'nin oynadığı 7 resmi maçta 4 kez ilk 11'de forma şansı bulan Cristian'ın hem performansı hem de Mehmet Topal'la olan uyumu eleştiri konusu oluyordu. Süper Kupa maçında 90 dakika sahada kalan, Avrupa'daki ilk üç maçta da aynı süreyi alan sambacı, ligdeki 2 karşılaşmada ve Spartak ile oynanan rövanş mücadelesinde ise son dakikalarda oyuna dahil olmuştu. Aykut Kocaman'ın yakın arkadaşı Alex'le yaşadığı krizin Cristian'ı da olumsuz etkilediği iddiaları ortaya atılırken, sambacı neden kadro dışı kaldığını bilmediğin söyledi. Sakat olmadığını ifade eden tecrübeli oyuncu, "Herhangi bir sağlık sorunum yok. Hocam beni niye kadroya almadı bilmiyorum. Bana bir şey söylemedi. Ben de anlamadım. Ama mutlaka bir gerekçesi vardır" dedi. Cristian'ın yerine genç Salih Uçan ilk kez 18'e dahil edildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...