Cris, G.Saray'a satıldığını duyunca...

Cris, G.Saray'a satıldığını duyunca...

FUTBOL Haberleri

İddialara göre Cris'in G.Saray'a transferi sonrası neler olmuş neler...

İşte Fransa basınına göre olaylar... Brezilyalı oyuncu, Başkan Jean Michel Aulas'ın kendisini G.Saray'a sattıklarını söylemesinin ardından başkana orta parmağını gösterdi sonra da kapıları tekmeledi. Başkan Aulas'ın "Böyle devam edersen polis çağırırım" dediği öne sürüldü.
Öte yandan Cris, daha önce menajerler tarafından Trabzonspor'a önerilmiş, fakat Brezilyalı oyuncu Şenol Güneş tarafından "çok yaşlı" olduğu gerekçesiyle veto edilmişti.

CRİS'TEN HÜZÜNLÜ VEDA
G.Saray'ın yeni transferi Cris, facebook adresindeki hayranlarını bilgilendirdi. İşte açıklamaları: "Herkese merhabalar! Büyük bir üzüntü ile bildirmek isterim ki, 8 yıllık Fransa maceram ve kazandığım pek çok kupa ile başarıdan sonra G.Saray ile anlaştığımı duyurmak isterim. Lyon'u Avrupa'nın en büyük takımlarından birisi yapmak konusunda çok çalıştım. Şimdi bu görevi takım arkadaşlarıma bırakıyorum. Ben onlara tüm tutkumla her zaman destek olacağım. Evim olarak gördüğüm kulübü ve şehri asla unutmayacağım. Tekrar her şey için teşekkür ederim"

TARAFTAR GÖRÜŞLERİ
* Madem 35'lik oyuncu alacaktık Bülent Korkmaz'a niye jübile yaptırdık.
* Hasan Şaş'tan sadece 10 ay küçük.
* Yaş 35, yolun yarısı demek istiyorum ama...
* Çilek beklerken kabak tadı verdi...
* F.Bahçeliler'in Cris'in yaşını eleştirmeye hakkı yok. Çünkü transfer parası Fener'den geldi.
(Habertürk)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...