Kaplumbağanın amansız hayat mücadelesi

Kaplumbağanın amansız hayat mücadelesi

YAŞAM Haberleri

Dev anakonda ve sıkı sıkıya sardığı minik kaplumbağayı görenler, kaplumbağanın feci şekilde can vermesinin kaçınılmaz olduğunu düşündü ama sonuç hiç de tahmin edildiği gibi olmadı.

Kaplumbağa, sert kabuğu sayesinde ölümden kurtuldu. Minik nbsp;kaplumbağa sonuna kadar ölüme direnirken sonunda kurtulmayı başardı. nbsp;

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Bu amansız mücadelenin çarpıcı fotoğraflarını çeken Fransız fotoğrafçı Jean-Michel Labat da daha sonra kaplumbağanın kurtuluşuna yardımcı oldu. Venezuela'da Los Llanos bölgesini ziyaret eden Labat, önce kaplumbağa ve anakondanın fotoğraflarını çektiğini ama daha sonra kaplumbağanın feci akıbetini düşününce olaya müdahale etmek zorunda kaldığını söyledi. Labat yardım edinceye kadar kaplumbağanın, güçlü kabuğu sayesinde yılana yem olmaktan kurtulduğu kaydedildi.
Anakondalar ortalama 6 metre uzunluk, 130 kilo ağırlıkta. Zehirli olmayan anakondalar, avlarını boğarak öldürüyor.


nbsp; nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...