Suriye uçağında füze parçaları ve füze rampası

- Güncelleme:
Suriye uçağında füze parçaları ve füze rampası

GÜNDEM Haberleri

F-16'ların indirdiği Suriye uçağının kargosundaki 'harp malzemeleri'nin detayı belli oldu. Kolilerde, füze parçaları, rampa sistemi, radar, anten ve füze yapımında kullanılan elektronik düzenek olduğu ortaya çıktı.

Moskova-Şam seferini yaparken Türkiye hava sahasında F-16'lar tarafından Ankara'ya indirilen Suriye yolcu uçağının kargo kısmında çıkan 'harp malzemelerinin' detayı belli oldu. Uçaktaki kolilerde füze parçaları ve rampa sistemi, radar, anten ve füze yapımında kullanılan elektronik düzenek olduğu öğrenildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da önceki gün uçakta çıkan malzemelerin 'Harp malzemesi olduğunun kesinleştiğini' belirtmiş ve bu malzemelere ait fotoğrafların ellerinde olduğunu söylemişti. nbsp;Suriye uçağından çıkan malzemelerin fotoğraflarının önümüzdeki gün basın mensuplarına verileceği açıklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...