Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PTT de kredi verecek

- Güncelleme:
PTT de kredi verecek

GÜNDEM Haberleri

ING Bank ve PTT arasında imzalanan iş birliği protokolü ile 20 bin TL'ye kadar varan ihtiyaç kredisi için PTT merkezinden başvuru yapılabilecek.

ING Bank ve PTT arasında imzalanan iş birliği protokolü ile 20 bin TL'ye kadar varan ihtiyaç kredisi için PTT merkezinden başvuru yapılabilecek. Ayrıca, PTT işyerlerinden emekli maaşı alanlara ve PTT personeline verilen kredi hizmeti yaygınlaşarak artık herkese verilecek. ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay, sadece şubelerden değil, PTT merkezinden de müşterilere ulaşacaklarını belirterek, "Şu anda Türkiye çapında 322 adet ING Bank şubemiz bulunuyor. Bu iş birliği ile aslında 1400'e yakın şubemiz oldu diye düşünüyorum. Mevcut müşterilerimize erişimimizi artırırken, markamız ile henüz tanışmayan kişilere de daha fazla ulaşma imkanı yakalıyoruz" dedi. Bankacılık alanındaki etkinliklerini bir adım daha öteye taşıdıklarını ifade eden PTT Genel Müdürü Osman Tural da, "Bu anlaşma ile bugüne kadar sadece kuruluşumuzdan emekli maaşı alan SSK, bağ-kur ve emekli sandığı emeklileri ve PTT personeline verilen kredi hizmeti, emekli veya kuruluşumuz personeli olmayan diğer tüm müşterilere de "Kredi Postam" adı altında verilebilecek" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...