Kocaman'dan Terim'e cevap

/ Kaynak: AA
Kocaman'dan Terim'e cevap

FUTBOL Haberleri  / AA

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Terim'in kendisine ismiyle hitap etmesiyle ilgili sorulan bir soruya, "Fatih hoca veya herhangi biri tarafından, beni bozmaz. Kişiyi, söyleyeni bağlar" karşılığını verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası'nda Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Pendikspor'u 1-0 yenerek, bir üst tura yükseldikleri karşılaşmayla ilgili olarak, ''İkinci gol olmayınca tedirginlik yaşıyorsunuz ama sonuçta turu geçtik'' dedi. Kocaman, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, bu tip maçların zor geçtiğini belirterek, ''Çünkü maçın başlarında erken bir gol ve arkasından rakibi oyundan düşürecek 2. golü yakalamadıktan sonra, rakip oyunun içinde tutunuyor. İkinci gol olmayınca tedirginlik yaşıyorsunuz'' ifadelerini kullandı.

FATİH TERİM NE DEMİŞTİ?

Pendikspor'un iyi mücadele ettiğini kaydeden Kocaman, ''Özellikle ilk yarıda skoru istediklerini de gösterdiler. Rövanşı vermemek için oyunun içinde oldular. Biz de oyunun ritmini artıracak aksiyonlardan çok uzaktık. Sonuçta turu geçtik. Sonraki turu da geçip gruplara kalmayı istiyoruz'' diye konuştu. Genç oyunculardan Salih Uçan'ın performansını da değerlendiren Aykut Kocaman, bunu bir politika haline getirmiş ülkeler ve takımlarda bu yaşlardaki oyuncuları oynatmanın daha kolay olduğunu vurgulayarak, Salih'in takımın geleceğinde aday oyunculardan biri olduğunu gösterdiğini söyledi. Aykut Kocaman, karşılaşmada oynayan oyuncuları (B) kadrosu olarak düşünmediğini, bu kadrodan çıkacak her 11'in ideal 11 olduğunu ifade etti. Krasic'in performansıyla ilgili soru üzerine de Kocaman, bu konuda beklentilerini daha önce belirttiğini dile getirerek, ''Son haftalarda ritm kazanmış başarılı bir takım var. Lig maçlarında devrenin sonuna kadar bu kadroyla devam etmeye çalışacağım. Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası'nda diğer oyuncularımıza şans vermeye çalışacağım. Top artık onların ayaklarında'' diye konuştu.

-''Bakarlar kişiye, söyleyene, karar verirler''-

Bir gazetecinin, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in dün yaptığı açıklamada, ''Benim bildiğim Aykut, birine bir şey söyleyecekse, direkt söyleyecek kalitede ve kişiliktedir'' dediğini hatırlatarak, ''Fenerbahçe camiası, isminizle hitap edildiğinde çok büyük tepki gösteriyor, bu sizi rahatsız ediyor mu? Derbide ortamın gerilmemesi için Fatih Terim ile basın toplantısı yapmayı düşünür müsünüz?'' şeklindeki sorusu üzerine Kocaman, şunları kaydetti: ''Şu an için gerginliği çağırmanın bir anlamı yok. Benim böyle bir beklentim yok. İsmimle hitap edilmesi, Fatih hoca veya herhangi biri tarafından, beni bozmaz. Kişiyi, söyleyeni bağlar. Ben mümkün olduğu kadar insanlara hitap ederken, dikkat ederek hitap etmeye çalışıyorum. Kişiyi bağlar, beni hiç bağlamaz. Fenerbahçelilerin de bu konuda hiç alıngan olmasına gerek yok. Bir bakarlar kişiye, söyleyene, karar verirler. Beni hiç rahatsız etmiyor.'' nbsp;

FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...