O kıza Türkiye'den evlilik teklifi yağıyor

O kıza Türkiye'den evlilik teklifi yağıyor

DÜNYA Haberleri

Hong Kong'un emlak zengini baba, hemcinsiyle evlenen kızını bu kararından döndürmek için kızıyla evlenecek erkeğe 65 milyon dolar vereceğini açıklamıştı. Milyarderin kızı Gigi Chao'ya aralarında Türkiye'nin de bulunduğu birçok ülkeden evlenme teklifi yağıyor.

Hong Konglu emlak kralı Cecil Chao, kızının kalbini fethedecek erkeğe 65 milyon dolar ödül vereceğini duyurmuştu. nbsp;Çünkü kızı Gigi, kız arkadaşıyla evlenmişti. nbsp;76 yaşındaki baba Chao, South China Morning Post gazetesine bu nikahın "sahte" olduğunu söyledi ve kızıyla evlenecek erkeğe 500 milyon HK doları (65 milyon ABD doları) başlık parası vereceğini duyurdu.
nbsp;Bu haberin duyulması üzerine dünyanın dört bir yanından evlenme teklifi yağmaya başladı.

SANAL ALEMDEN HÜCUM! nbsp;
33 yaşındaki Gigi Chao, şu ana kadar 200 evlenme teklifi aldığını ve babasının yaptığı duyurudan sonra Twitter, YouTube ve Facebook'da kendisini izleyenlerin sayısının bin 500 artış gösterdiğini söyledi. nbsp;Gigi Chao, Türkiye, ABD, Hindistan ve Bulgaristan'dan evlenme teklifleri aldığını söyledi. Bu arada çok sayıda bankacının da kendisiyle temasa geçtiğini belirtti.
nbsp;Gigi Chao, "Belli ki bazıları araştırma yapmış, Facebook'ta evveliyatıma bakmış. Bazıları ise çok şairane" dedi.
nbsp;Tha Daily Telegraph gazetesine konuşan Gigi Chao, "İnsanlar Facebook, nbsp;elektronik posta ve Twitter'dan benimle temasa geçiyorlar. Bu çok komik. Ciddi teklifleri diğerlerinden ayırt edemiyorum" dedi.
nbsp;Gigi Chao, babasına kızmadığını, aksine "mütehassis" olduğunu da ekledi. (CNN Türk)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...