Cris'e erken terhis!

Cris'e erken terhis!

FUTBOL Haberleri

Galatasaray'da bekleneni veremeyen ve son olarak Trabzonspor maçının kadrosuna alınmayan Cris'in günler öncesinden ülkesine gönderildiği ortaya çıktı.

Galatasaray'da bekleneni veremeyen ve son olarak Trabzonspor maçının kadrosuna alınmayan Cris'in günler öncesinden ülkesine gönderildiği ortaya çıktı. Erken tatile gönderilen Brezilyalı oyuncuyla görüşen Fatih Terim'in, ligin ikinci yarısında kendisiyle çalışmak istemediğini ilettiği ve "Kendine kulüp bulursan iyi olur" ifadelerini kullandığı öğrenildi. Sezon başında Lyon'dan transfer edilen Brezilyalı savunma oyuncusunun 4 ay daha sözleşmesi bulunuyor. Yıllık 1 milyon 250 bin euro ve maç başına 10 bin euroya oynayan 35 yaşındaki oyuncunun, en az 25 resmi maçta ilk 11'de yer alması halinde sözleşmesi 1 yıl daha uzatılacaktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...