Kasımpaşa: 3 Gaziantepspor: 0

Kasımpaşa: 3 Gaziantepspor: 0

FUTBOL Haberleri

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında kendi evinde Gaziantepspor'u 3-0 mağlup etti.



Karşılaşmanın ardından Kasımpaşa Teknik Direktörü Metin Diyadin, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. İlk golü bulana kadar rakibe pozisyon vermediklerini vurgulayan Diyadin, "Ancak golden sonra karambolden pozisyonlar verdik. Kötü zeminde gol pozisyonu üretmeye çalıştık. İkinci yarıda golü bulana kadar her şey iyi gitti. Rakibimiz karambolden gol bulmak istedi, bu da bizde sıkıntı oluşturdu. Burada oyuncularımız inanılmaz bir direnç gösterdi. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Tek üzüntüm, Coulibaly'nin sakatlığı. İnşallah önemli bir sakatlığı yoktur. Böyle devam etmek istiyoruz. Genel anlamda yıllık planlarımız var ancak haftalık düşünüyoruz. Şu anda doğru yoldayız" dedi.

Basın mensuplarını saha zemini hakkındaki soruya ise Diyadin, Fenerbahçe maçından sonra zemini yenilecek diye cevap verdi.

Toplantıya küçük kızıyla katılan Kasımpaşalı Elyasa Süme ise arka arkaya üçüncü galibiyetlerini aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. nbsp; Kasımpaşa kaleci Isaksson ise galibiyete sevindiklerini ifade etti.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise kötü bir zeminde mücadele ettiklerini vurgulayarak, "Genelinde her iki takımın da uzun toplar atarak oynadı. Tartışmalı bir golle geriye düştük. Golü yedikten sonra çok etkili olduk. Son yediğimiz iki gol, riske ettiğimiz bölümlerde geldi. Önemli oyuncularımızın cezalı olması hamle gücümüzü etkiledi. Gerekli dersleri çıkarıp, Beşiktaş maçına hazırlanmamız lazım" açıklamasında bulundu.

Gaziantepsporlu futbolcu İsmael Sosa 3-0'lık skorun bu maçın hakkı olmadığını vurgulayarak, "Şanssız bir golle geriye düştüklerini, daha sonraki çabalarının maçı çevirmek için yeterli olmadı" yorumunu yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...