Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

BDP'li vekillere suç duyurusu

/ Kaynak: İHA
BDP'li vekillere suç duyurusu

Politika Haberleri  / İHA

Samsunlu Yakup Güven, teröristlerle kucaklaşan BDP milletvekilleri hakkında Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

TCDD Lokomotif Depo Müdürlüğü'nde görevli Yakup Güven, Samsun Adliyesi önünde yaptığı basın açıklamasında, PKK'yla kucaklaşan BDP milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması için Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduğunu söyledi. Vatanın birliğini ve dirliğine kasteden herkesin hukuk önünde hesap vereceğini belirten Güven, "Dağdaki insanların canına kıyan PKK terör örgütü ile kucaklaşarak milletle alay edercesine ve milletin itibarıyla oynarcasına insanlarımızı resmen tahrik etmektedirler. Bunların hukuk önünde, nasıl ki bunlara dağda hesapları veriliyorsa, şimdi de hukuk önünde hesap vermeleri için BDP milletvekilleri hakkında dokunulmazlıklarının kaldırılması ve video atılan sitelerdeki video yayınlayan ve BDP'nin propagandasını yapan kişiler hakkında da suç duyurusunu Cumhuriyet Başsavcılığına bulunuyoruz" dedi. nbsp;

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...