Erdoğan, Soylu ile görüştü

/ Kaynak: İHA
Erdoğan, Soylu ile görüştü

Politika Haberleri  / İHA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Eski Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu ile görüştü.


Üsküdar'daki evinden öğlen saatlerinde çıkan Başbakan Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'ne geldi. Programı açıklanmayan Erdoğan'ın Eski Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu ile bir araya geldiği öğrenildi. Yaklaşık 1,5 saat süren görüşmenin detaylarına ilişkin açıklama yapılmadı. Soylu da açıklama yapmadan Haliç Kongre Merkezi'nden ayrıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dün Kanatürk Televizyonu'ndaki canlı yayında Süleyman Soylu ile görüşeceğini açıklamıştı. Erdoğan canlı yayında görüşme ile ilgili şöyle konuşmuştu: "30 Eylül kongremizi tabii ki bizim 2023'e yönelik seçimlerde açıkladığımız hedeflerimizi, siyasi parti olarak da yükleneceğimiz süreç olacaktır. Çünkü biz şu andaki mevcut ekiple bunu açıkladık ama şimdi bu yeni oluşacak ekiple beraber 2015 seçimlerine çok daha farklı girmenin gayreti içerisindeyiz. Bu yeni arkadaşlardan istifade edeceğimiz gibi, partimize katılmak isteyen arkadaşlarımızdan bu konuda en azından Merkez Karar Yönetim Kurulumuzda, Yürütme Kurulumuzda destek alabileceğimiz arkadaşlar olabilir. Bu noktada yeni katılımlar olabilir. Ben zikrettiğiniz isimlerle bugünlerde görüşme yapacağım, gerek Numan Bey'le olsun gerek Süleyman Bey'le olsun görüşmeler yapacağım. Ama bunun dışında da belki aramıza katılmak isteyenler olabilir." demişti.
Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...