Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Furkan'ın transferi Aysal'ı şaşırttı

Furkan'ın transferi Aysal'ı şaşırttı

FUTBOL Haberleri

Yöneticilerden Abdürrahim Albayrak ve Ali Dürüst başkana hiç sormadan Furkan için görüşmeler yaptı; Aysal ise bu duruma kızdı.

Ünal Aysal, Abdürrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ün Furkan'ın transferini bitirdiğini öğrenince, "Niçin haberim yok. Neden bana sorulmadı" dedi.
Takvim Gazetesi'nin haberine göre, Furkan'ın transferi Galatasaray'da kriz çıkarttı. Sarı- Kırmızılı yönetimin transferin son gününde Kayserispor'dan jet bir hareketle renklerine bağladığı genç oyuncunun transferinden Başkan Ünal Aysal'ın haberinin olmadığı ortaya çıktı.
Büyük bir şaşkınlık yaşadı nbsp;
Yöneticilerden Abdürrahim Albayrak ve Ali Dürüst başkana hiç sormadan Furkan için görüşmeler yaptı ve birkaç girişimden sonra bu transferi mutlu sonla noktaladı. Ancak Galatasaray Başkanı Ünal Aysal Furkan'ın Galatasaray'a transfer olduğunu öğrenince önce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Bugüne kadar Furkan'ın adının bile gündeme gelmediği halde kendisine hiç sorulmadan Galatasaray'a transfer olması Aysal'ı çok kızdırdı. Başkanın yakın çevresine, "Furkan iyi bir futbolcu olabilir. Kendisine karşı da değilim. Bana sorulsaydı Fatih hocamızın da görüşünü aldıktan sonra kabul ederdim. Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak belki bana sürpriz yapmak isteyebilir. Ancak niçin haberim yok anlayabilmiş değilim. Kendileriyle ilk fırsatta konuşacağım" dediği gelen iddialar arasında.
Yöneticileri uyaracak nbsp;
Ünal Aysal'ın ayrıca yapılacak ilk yönetim kurulu toplantısında bundan sonra transferde yapılacak her hareketten kendisine haber verilmesini isteyeceği öğrenildi.
Başkan Ünal Aysal'ın iki yöneticinin kendisine haber vermeden Furkan'ı transfer etmesine sinirlendiği ortaya çıktı.
Aysal fotoğraf sergisinde basın mensuplarına, "Transferi Cris ile kapatmıştık ama arkadaşlar Furkan'ı da almış" diyerek yöneticilerine ince bir gönderme yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...