Ünal Aysal: Fener'i isterim

Ünal Aysal: Fener'i isterim

FUTBOL Haberleri

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, GS TV'de yayınlanan "Başkanın ajandası" programında gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, GS TV'de yayınlanan "Başkanın ajandası" programında gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Aysal'ın sözleri: "Şampiyonlar Ligi'nde en çok karşılaşmak istediğim takım Fenerbahçe. Fenerbahçe'nin elemeleri geçmesini istiyoruz. Çünkü kardeş takımız. Ayrıca Fenerbahçe ile oynadığımız maçlarda büyük hasılat yapıyoruz. Bunu da düşünmemiz lazım... Bu sene hedefimiz gruptan çıkmak. Gruptan çıkabilmek için de bizimle eşdeğerde takımlarla eşleşmemiz lazım. Bu konuda biraz şansa ihtiyacımız var. Ben Galatasaray'ı Avrupa'nın ilk 10 kulübü arasında kalıcı olarak görmek istiyorum..."

Q7 AŞKI BİTMEDİ
"Quaresma ile Baros'un takası konusu teknik seviyede karşılıklı konuşulmuş bir konu. Ben Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile bu konuda görüşmedim. Bana sorarsanız niçin olmasın. Baros'un konumu bizde şu anda dolu. Baros çok iyi bir oyuncu ama Beşiktaş'ın ihtiyacı olabilir. Quaresma orada mutlu olmayabilir, bizde olabilir. Bu tip personel değişimi kulüpler arasında dostluğu da geliştirir. Ben buna karşı değilim.Trabzonspor'la da olabilir. Oyuncu alırız da, veririz de... Rüya takım olmadık. Mükemmelin hiçbir zaman nbsp;limiti yoktur. Her sene yeni değerler katarak Galatasaray'ı rüya takım yapma nbsp;yolunda mesafe alacağız..." nbsp; nbsp;

KAKA nbsp;olabilir!
KARARLARINI BEKLİYORUZ
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Kaka transferiyle ilgili de ilginç ifadeler kullandı. Transferde 5 Eylül'e kadar sürelerinin olduğuna dikkat çeken Aysal, "Elimizde birkaç aday var. Hocamız 'Şu pozisyona ihtiyacım var' derse, o isteği yerine getirmeliyiz. Bu akşam gelebilir, yarın gelebilir ama şu an gelmedi. Kaka olabilir mi, olabilir. Başkası da olabilir. Bu ihtimaller mevcut. Real Madrid ile Kaka'nın alacağı karar önemli. Onların transfer süresi ay sonunda kapanıyor, bizim 4-5 günümüz daha var. Ne olur bilmiyorum. Çilek Kaka veya benzeri bir oyuncu. Marka değeri olan bir oyuncu..."

YILDIZLAR GELECEK
"Dünyada sadece marka değeri olan oyuncu Kaka değil. Bir sürü Kaka'ya benzer başka eş değerde oyuncular var. Bu tip oyuncular zaten tecrübeli olan takıma artı bir değer katar diye düşünüyorum. En azından ticari olarak katkı sağlar. Ülkemizin bu konuda henüz cazibesi tam oturmuş değil. Dışarıdaki oyuncular kariyerlerinin son döneminde Türkiye'ye gelmeyi düşünüyorlar. Avrupa'da elde edeceğimiz başarılarla onlar için daha cazip hale geleceğiz. Göreceksiniz önümüzdeki yıllarda Avrupa'dan çok önemli oyuncuları teker teker getireceğiz" ifadelerini kullandı.

"FELİPE Melo çok zorladı"
"2 yıldan beri çok transfer yaptık ama bizi en çok yoran Felipe Melo ile Hamit Altıntop oldu. Melo'yu transfer edecekken bir anda kiralamaya döndü iş. Birkaç defa formül değiştirmek zorunda kaldık. Hamit transferinde de çok zorlandık. Diğerleri çok rahat oldu."

BURAK KENDİNİ ATMADI
"Burak'ın penaltısı çok konuşuluyor. Ona bu kadar yüklenilmesi katiyetle yanlış. 90 dakika sahada terini döken bir oyuncunun kendini yerden yere atacağına inanmıyorum. O sahneyi defalarca seyrettim. Burak tek başına düşmüyor ki, yanındaki oyuncuyla beraber düşüyor. Belli ki bir takılma var. Ya Burak ona, ya da o Burak'a takıldı. Ben burada suni bir şey görmedim. Burak'a büyük haksızlık yapılıyor. Arkasında başka sebepler var mı? Olabilir. Burak'ın da bu konuda anlayışlı ve sabırlı olması gerekiyor. Çünkü Galatasaray forması giyiyor. Bu formanın böyle de bir durumu var..."

TAPUSUNU ALACAĞIZ
"Umut Bulut, Galatasaray'ın da umudu oldu bir anda. Gençliği, dinamizmi ve inancı Galatasaray'a yakışan bir portre oluşturuyor. Ben yürekli oyuncuları çok severim. Umut da varını yoğunu sahaya aksettiren bir oyuncu. nbsp;
Bonservisini alacağız."

Borcun nbsp;4'te 3'ü bitiyor
"Göreve geldiğimizde kulüpte nakit akışı yoktu. Muhtelif imkânları devreye soktuk, hiçbir mal mülk satmadık ki bu konuda yetkimiz vardı. Ticari ve finansal enstrümanlarla kaynak oluşturduk. Mart 2014 itibariyle borç yükünün 4'te 3'ünden kurtulacağız."

DERBİLERE nbsp;GİTMEYECEĞİM
"Taraftarlarımın gitmediği derbilere benim gitmemin de doğru olmadığını düşünüyorum. Bu uygulama kalkana dek rakip sahalara gitmeyeceğim. Bunun diğer kulüplerle ilgisi yok tamamen Galatasaray taraftarına olan saygımdan dolayı."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...