Dördüzleri için kanser tedavisini reddetti

Dördüzleri için kanser tedavisini reddetti

DÜNYA Haberleri

ABD'de Ashley Adams isimli kadın, dördüz çocuklarının sağlığı için kanser tedavisini reddetti.

Colorado'da yaşayan Ashley ve Andy Adams çifti, uzun süren tedaviden sonra Ashley'in dördüz çocuğa hamile olduğunu öğrenince büyük bir sevinç yaşadı. Ailenin mutluluğu, hamileliğin 21. haftasında kadının kanser olduğu teşhis edilince yarıda kesildi. Normalde tümörlerin hemen ameliyatla alınması gerekirken Ashley, dördüzlerin sağlığından endişe ederek 7 saat sürecek ameliyata yanaşmadı. 26 Ağustos'ta 2 ay prematüre olarak dördüzler dünyaya geldi, kadın da doğumdan bir ay sonra ameliyat oldu. nbsp;
Şimdilik kemoterapi ve radyoterapiyi de erteleyen Ashley, Facebook'taki sayfasında bebeklerin sağlığının iyi olduğunu açıkladı. Ashley, hamile olmasa doktora gitmeyeceğini, dolayısıyla kanserin de teşhis edilemeyeceğini ifade ederek dördüzlerin kendisinin hayatını kurtardığını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...