Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İki sarhoş motosiklete binerse

/ Kaynak: İHA
İki sarhoş motosiklete binerse

DÜNYA Haberleri  / İHA

Rusya'da amatör bir kamerayla çekilen bu görüntüler iki sarhoşun komik durumunu yansıtırken aslında nasıl bir tehlikeye mahal verdiklerini de gözler önüne seriyor.

Rusya'da amatör bir kamerayla çekilen bu görüntüler iki sarhoşun komik durumunu yansıtırken aslında nasıl bir tehlikeye mahal verdiklerini de gözler önüne seriyor. nbsp;
Çift şeritli asfalt yolda zig zaglar çizerek ilerleyen motora arkadan yaklaşan otomobildeki kişilerce çekilen görüntülerde kırmızı bir motora binen iki alkollü şahsın motorun üstünde dahi durmakta zorlandıkları görülüyor. Şoförün arkasına oturan şahısta kask bulunmazken sürekli sağ tarafa doğru yattığı böylece şoförün de dengesini iyiden iyiye bozduğu fark ediliyor.

##tgvideo##

Arkalarından yaklaşmakta olan aracı fark ettikten sonra hızlanmaya çalışan motorun sürücüsü arkadaki aracın kornaya basmasının ardından motoru sağa çekip yol vermek istese de başarılı olamıyor. Emniyet şeridinin olmadığı orman yolunda korna çalan araca yol vermek isteyen alkollü sürücü motorunun hakimiyetini kaybediyor ve arkadaşı ile birlikte çimlerin üstüne düşüyorlar. Arkadaki aracın da kazanın ardından durmasının ardından sarhoşların ayağa kalkmasıyla kahkaha seslerinin de duyulması bir oluyor. Akıllara durgunluk veren bu trajikomik olayda neyse ki yaralanan olmuyor.


DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...