"Organize sanayi bölgeleri taşınmayacak"

/ Kaynak: CHA
"Organize sanayi bölgeleri taşınmayacak"

GÜNDEM Haberleri  / CHA

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul'daki organize sanayi bölgelerinin şehir dışına taşınacağı yönündeki haberleri yalanladı.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul'daki organize sanayi bölgelerinin şehir dışına taşınacağı yönündeki haberleri yalanladı. Mutlu, ''Haberlerin nereden zuhur ettiği akla ziyandır.'' dedi. Mutlu ayrıca gazetecilerin Sarai Sierra cinayeti ve DHKP-C operasyonlarına ilişkin sorularını da cevaplandırdı. nbsp;

Radyo İstanbul Ajansı tanıtım toplantısına katılan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdı. Vali Mutlu, bir gazetecinin İstanbul'daki organize sanayi bölgelerinin Ergene Havzası'na taşınacağı yönündeki gazetelerde çıkan haberleri hatırlatması üzerine, haberleri kesin bir dille yalanladı. ''Haberlerin nereden zuhur ettiği akla ziyandır.'' diyen Hüseyin Avni Mutlu, sohbet ortamlarında bile gündeme gelmemiş bir konunun gazetelerde yer almasının üzüntü verici olduğunu belirtti. Mutlu, ''Böyle bir şeyin gündemimizde olmadığını bir kez daha net bir şekilde ifade etmek istiyoruz.'' dedi.

'SİERRA CİNAYETİYLE İLGİLİ TAHKİKAT SÜRÜYOR'

Hüseyin Avni Mutlu, basın mensuplarının sorusu üzerine Sarai Sierra cinayetiyle ilgili adli tahkikatın sürdüğünü aktardı. Cinayet zanlısı olarak bir kişinin İstanbul'da ve İstanbul dışında arandığını hatırlatan Mutlu, cinayetin kesin olarak kim tarafından işlendiğini şimdilik söylemelerinin doğru olmadığını ifade etti. Mutlu, adli süreci devam eden konu hakkında daha fazla bilgi veremeyeceğini sözlerine ekledi.

'TERÖRLE MÜCADELEMİZ KESİNTİSİZ SÜRECEK'

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, son DHKP-C operasyonlarına ilişkin de konuştu. Emniyet güçlerine saldırılarıyla gündeme gelen terör örgütünün çeşitli yapılanmalarına ve kamuda çalışan üyelerine yönelik operasyonların yapıldığını söyledi. Vali Mutlu, terörle mücadelenin kesintisiz şekilde süreceğini vurguladı. Vali Mutlu, herkesi terörün karşısında birlikte durmaya çağırdı. Hüseyin Avni Mutlu, toplumsal birliktelikte terör örgütlerine karşı psikolojik üstünlük sağlanacağının altını çizdi.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...