Şehit ablasından bayan subaya şok!

/ Kaynak: İHA
Şehit ablasından bayan subaya şok!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Denizli'de şehit cenaze töreninde, anne başta olmak üzere şehit yakını kadınlara sarılarak onları teselli etmeye çalışan bayan subay, şehit ablasının tepkisi karşısında zor anlar yaşadı.

Tunceli'de önceki gün terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan Piyade Er Fatih Küçükterci, dün memleketi Denizli'nin Tavas İlçesinde ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Şehit erin cenazesinin beklendiği sırada, evin önünde Kur'an-ı Kerim okundu. Şehidin naaşının gelmesinin beklendiği sırada, görevli bayan subayı gören şehidin yakını ve komşusu kadınlar, binbaşı bayan subaya sarılırken, bayan subay da onların acısını paylaştı.##tgvideo##

Şehit erin annesi Nermin Küçükterci'nin elini öpen ve önünde diz çöküp onu teselli etmeye çalışan bayan subay, kardeşini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan abla Kadriye Boyacı'yı da teselli etmek istedi ancak beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Kadriye Boyacı, kardeşinin cenazesinin beklendiği sırada, "Benim dağ gibi kardeşim gitti.Ben size onu sapasağlam otobüs ile gönderdim. Bana el sallayarak gitti. Ben bir yıldır kardeşimi görmedim. O bize, biz ona hasret gittik" dedi.

Acılı ablanın bu feryatları üzerine yanına gitmek isteyen bayan subay, ablanın "Gelmeyin yanıma ne olursunuz, lütfen" sözleri üzerine geriye dönmek zorunda kaldı. Ablanın bu sözleri üzerine araya giren Denizli İl Müftüsü Aladdin Gürpınar, "Şehitlik herkese nasip olmaz. Dünyada şehitlik kadar şerefli bir şey yok. Peygamberlikten sonra ki en büyük makam şehitliktir' diyerek sakinleştirmeye çalıştı. Müftünün sözleri üzerine gözü yaşlı abla, "Ben kardeşimi sapasağlam gönderdim. Ben ona sarılacağım, koklayacağım diye bekliyordum. Ben kardeşimin yüzünü bile göremiyeceğim. Kardeşim paramparça olmuş. Cayır cayır yaktılar onu. Cayır cayır bizim de yüreğimiz yandı" dedi.


GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...