Aykut Kocaman, görevinde kaldı

Aykut Kocaman, görevinde kaldı

FUTBOL Haberleri

Karabükspor maçının ardından istifa ettiğini açıklayan Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Aziz Yııdırım'la yaptığı toplantı sonrası kararından vazgeçti.

Karabükspor maçının ardından istifa ettiğini açıklayan Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Aziz Yılıdırım ile sabaha karşı yaptığı toplantı sonrası kararından vazgeçti. nbsp;LİG TV'nin haberine göre; Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, dün gece saat 04.00'te Aykut Kocaman'ı istifa kararından vazgeçirdi. nbsp;Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 3-1'lik Karabükspor yenilgisinin ardından "Artık bu görevi sürdürebileceğimi hissetmiyorum" diyerek istifa ettiğini açıklamıştı.
Fakat, basın toplantısındaki bu açıklamanın ardından Fenerbahçe yönetimi Kocaman'ın istifasını kabul etmemiş ve "Arkandayız" mesajını vermişti. Sonra da Samandıra'da Aziz Yıldırım ile yöneticiler, futbolcuların da katıldığı zirvede Aykut Kocaman'ı ikna etmeye çalışmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...