Sahne sizin!

Sahne sizin!

FUTBOL Haberleri

Trabzonspor 0-0'ın rövanşında Videoton, Bursaspor da 3-1'lik galibiyetin rövanşında Twente deplasmanlarında "Düşler Sahnesi" olarak adlandırılan Avrupa Ligi'ne girmek için çalışacak.

Türkiye'yi Avrupa kupalarında temsil eden iki takımımız Trabzonspor ve Bursaspor, bu gece çok kritik maçlara çıkacak. UEFA'nın "Düşler Sahnesi" olarak lanse ettiği Avrupa Ligi'ne girebilmek için iki takımımız ter dökecek. Trabzonspor, Avni Aker'de golsüz berabere kaldığı Macar rakibi Videoton'u deplasmanda eleyip Avrupa Ligi'ne kalmak istiyor. Trabzonspor'a her türlü galibiyet ve gollü beraberlikler tur için yeterli olacak. 21.30'da Sostoi Stadı'nda oynanacak karşılaşmada İsveçli hakem Martin Hansson düdük çalacak. Trabzonspor'da ilk maçta sakatlanan Giray ve Olcan'ın yanı sıra kadroya alınmayan Colman da forma giyemeyecek. TİMSAH AVANTAJLIAvrupa Ligi kapısındaki diğer takımımız Bursaspor ise Twente karşısında büyük bir avantaja sahip. Bursa'da oynanan karşılaşmada 1-0 geriye düştüğü maçı 3-1 kazanmayı başaran Timsahlar, bu avantajını koruyup Hollanda'dan turla dönmek istiyor. Yeşil-beyazlılarda ilk maçta sakatlanan Serdar Aziz'in dışında bir eksik bulunmuyor. Grolsch Veste Stadı'nda saat 22.00'de başlayacak karşılaşmayı İtalyan hakem Nicola Rizzoli yönetecek. Bursaspor'u Twente karşısındaki her türlü beraberlik, 1 farklı mağlubiyetler ile 2-0 ve 3-1 gibi skorların dışında 2 farklı mağlubiyetler Avrupa Ligi'nde gruplara taşıyacak. 90 dakika 3-1 biterse karşılaşma uzatmaya gidecek. Sahne sizin!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...