Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çekler'in Baros iddiası!

Çekler'in Baros iddiası!

FUTBOL Haberleri

Galatasaray'ın gözden çıkarılan golcüsü Milan Baros için Yunanistan ekibi Olympiakos'un devrede olduğu ancak bu transferin gerçekleşmediği belirtildi.

Galatasaray'da Çek golcü Milan Baros'a transferin son gününde Yunan ekibi Olympiakos'tan teklif geldiği öne sürüldü. Sarı-kırmızılılar tarafından UEFA'ya bildirilen Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer alan Baros'un ayrılma ihtimali bulunuyor.
Çek basınına sızan habere göre; Cuma günü saat 16:45'te Milan Baros'un menajeri Pavel Paska'nın telefonu çaldı. Olympiakos yöneticisi, Paska'ya; "Baros'u istiyoruz" dedi.
Yaşanan bu gelişmenin ardından Paska zamanın kısıtlı olduğunu ve bu transferin gerçekleşmeyeceğini söyledi.

HEDEF RUSYA
Rusya'da Milan Baros için halen kulüp arayışlarında olan Pavel Paska, transfer dönemi 6 Eylül'e kadar süren bu ülkede çeşitli temaslarını sürdürüyor. nbsp;Sarı-kırmızılı takımda kadroya girmesi adeta imkansız hale gelen 31 yaşındaki futbolcu, şampiyonluk mücadelesi veren bir ekibe transfer olabilir.

'İSTENMEYEN ADAM'
Milan Baros için birçok takımın devreye girmesi ancak transferin olmaması Çek basınında da geniş yankı uyandırdı. Sarı-kırmızılı ekipten 2.7 milyon euro alan Baros'un ayrılığı gerçekleşmedi. nbsp;Galatasaray'ın her türlü kolaylığı sağlamasına rağmen Baros; Amerika ekipleri ve Çin Ligi'nden gelen tekliflerin yanı sıra Celta Vigo ve Espanyol'u da reddetti. (Sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...