İran: İsrail ile savaş kaçınılmaz oldu

İran: İsrail ile savaş kaçınılmaz oldu

DÜNYA Haberleri

İran Devrim Muhafızları Komutanı General Muhammed Ali Caferi, İsrail ile İran arasında savaşın kaçınılmaz olduğunu söyledi.

İran Devrim Muhafızları Komutanı General Muhammed Ali Caferi, iki ülke arasında savaşın er ya da geç çıkacağını ancak savaşın tam tarihi ve yerinin belli olmadığını savundu. Caferi, İsrail'in İran'a savaş açması durumunda Yahudi devletini yok edeceklerini iddia etti. Caferi, "Eğer saldırganlığa başlarlarsa, bu onların sonunu getirir" dedi. Caferi geçtiğimiz hafta da İran'ın nükleer tesislerine yönelik bir saldırı durumunda İsrail'den geriye bir şey kalmayacağını ileri sürmüştü. İranlı komutan, Tahran yönetiminin böyle bir saldırı karşısında İsrail'e tüm sınırlarından saldıracağını söyleyerek, savaşa Hizbullah ve Hamas örgütlerinin de katılacağının sinyalini verdi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...