Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ölümden dönüp maça çıktılar

Ölümden dönüp maça çıktılar

FUTBOL Haberleri

Geçen hafta Tunceli-Erzincan karayolunda yol kesen terör örgütü PKK, 3. Lig'deki Erzincan Refahiyespor-Batman Petrolspor maçının hakemlerine 2 saat propaganda yaptı.

Geçtiğimiz hafta 3.Lig 2.Grup'ta oynanan Erzincan Refahiye-B.Petrol maçının hakemlerinin bulunduğu araç, yol kesen PKK'lılara takıldı. Daha önce de çok sayıda aracın ateşe verildiği Erzincan-Tunceli karayolunun 50. km'sinde havanın kararmasına yakın yolu gidiş ve gelişi kapatan PKK'lılar, araçlarda bulunan yolculara 2 saat kadar örgüt propagandası yaptı. Durdurulan araçlar içinde Şanlıurfa Bölgesi hakemleri Niyazi İzgören, Ömer Turhan, Halil Çağlayan ile Siirt'ten 4. hakem Hüseyin Taşpınar da vardı. Teröristler bazı yolcuların kimliklerine baktı ama takım elbiseli ve tek tip kıyafeti olan 4 hakeme bir şey sormadı. nbsp;

HAKEMİN BİRİ POLİS!
Bu olaya rağmen hakemler, hiçbir şey olmamış gibi Erzincan'a gelip otele yerleşti. Üstelik yardımcı hakem Ömer Turhan polis memuru idi. Üzerinde tabancası ve polis kimliği yoktu. Hakemlerden Niyazi İzgören Şanlıurfa'da öğretmen, Halil Çağlayan ise devlet memuru. 0-0 biten maçı başarıyla yöneten hakemler, Şanlıurfa'ya bu defa Sivas üzerinden döndü. Kritik günlerin yaşandığı bölgede hakemlerin ulaşımı konusunda Futbol Federasyonunun acil tedbirler alması gerekiyor. 2 ve 3.Lig'deki 88 takımın toplam 2200 kişi civarındaki kafilelerinin bütün masrafını üstlenen TFF, hakemini de mutlaka uçakla sevk etmeli.

ÖLÜMDEN DÖNÜP MAÇA ÇIKTILAR


13 Şubat Stadı'nda 3.Lig Erzincan Refahiye-Batman Petrol maçına çıkan (soldan) Ömer Turhan (polis), Niyazi İzgören ve Halil Çağlayan, yolda PKK'lı teröristlerce durduruldu ama onlar nbsp;hiçbir şey olmamış gibi maça çıktı. E.Refahiye, nbsp;
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın himayesinde bir kulüp.





Ömer Faruk Ünal'ın Hakem Odası için tıklayın





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...