Hasan Yener, Avcı'ya sert çıktı

/ Kaynak: İHA
Hasan Yener, Avcı'ya sert çıktı

FUTBOL Haberleri  / İHA

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Trabzonspor'dan milli takıma oyuncu seçilmemesine tepki gösterdi: Herhalde milli takıma seçilmek için İstanbul takımlarında oynamak lazım.

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Trabzonspor'dan milli takıma oyuncu seçilmemesine tepki gösterdi. nbsp; nbsp;
1-0 kazanılan Kasımpaşa maçı sonrası açıklama yapan Yener, kaleci Onur'un daha önceden milli takımda yer almasına rağmen seçilememesine bir anlam veremediğini belirterek, nbsp;"Bugün milli takım aday kadrosu açıklandı. Kulüp takımlarında oynamayan iki kaleci milli takımda var. Ama Trabzonspor'un kalecisi ve Trabzonspor'da başarılı maçlar çıkaran daha önce de milli takımda yer alan Onur seçilmedi, bunu anlamak mümkün değil. Herhalde milli takıma seçilmek için İstanbul takımlarında oynamak lazım. Anadolu'daki takımların maalesef milli takımda seçilme şansı yok, çünkü bazı futbolcuları irdelediğimizde milli takıma seçilme kriterlerinin bu söylediklerim olduğunu herkes olduğunu görecek. Herhalde şöyle bir mesaj verilmek isteniyor, 'İstanbul takımlarına giderseniz milli takıma alırız yoksa Anadolu takımlarında Bursa'da, Eskişehir'de Gaziantep'te, Trabzon'da futbol oynamayın. İstanbul'da futbol oynayın' demek mi istediler acaba bunu özellikle merak ediyorum. Herhalde birileri çıkıp bir açıklama yapar, benim gibi herkes ve taraftar da merak ediyor. nbsp;Federasyonu bu anlamda suçlamak mümkün değil. Milli takımın seçicisinin takdiri bu" dedi. nbsp;

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...