24 terörist öldürüldü

24 terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Hakkari, Şemdinli'de jandarma karakoluna bir grup PKK'lı tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Yer yer çatışmaların olduğu belirtildi.


Şemdinli kırsalında operasyonlar yoğun olarak sürdürülürken, PKK'lılar bugün saat 15.00 sıralarında Yüsekova ile Şemdinli arasında bulunan Şemdinli'ye bağlı Güzelkonak Jandarma Karakolu'na ve Altınsu Karakolu'na silahlı saldırı düzenledi. Saldırıya askerler anında karşılık verirken, dağlık alanlarda da yer yer sıcak çatışmaların yaşandığı belirtildi. Kobra helikopterlerin desteğinde bölgede geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. Şuana kadar 24 terörist öldürüldü.

TEMİZLİK HAREKATI SÜRÜYOR

nbsp;Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Bağlar bölgesinde Türk Silahlı nbsp; Kuvvetleri tarafından 7 taburla sürdürüldüğü açıklanan büyük operasyon tüm hızıyla devam ediyor. nbsp; Akşam saatlerinde başlayan hava hareketliliği dün gece boyunca devam etti. Yüksekova istikametinden gelen helikopterler ilçe merkezinde bulunan 3. Dağ Taktik komutanlığı ve 34. Hudut Tugay Komutanlığı pistine iniş yaptı. Kısa bir süre burada bekleyen helikopterlerin, buradan özel eğitimli askerleri ve lojistik malzeme aldıktan sonra Bağlar bölgesinde devam eden büyük operasyon bölgesine doğru gittiği belirtildi. nbsp;
nbsp; Öte yandan, 34. Hudut Tugay Komutanlığı'na bağlı topçu birlik operasyon bölgesinde belirlenen hedeflere top atışları yaptı. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...