Yavrusunu kucağına alamıyor, alamayacak

Yavrusunu kucağına alamıyor, alamayacak

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de Daniela Brine isimli anne, 18 haftalık bebeğindeki nadir bir rahatsızlıktan dolayı yavrusunu kucaklayamıyor, hastalığın tedavisi olmadığı için kucaklayamayacak da.

İngiltere'de Daniela Brine isimli kadın, belki de bir annenin başına gelebilecek en büyük sıkıntıdan muzdarip. Daniela, 18 haftalık bebeğindeki nadir bir rahatsızlıktan dolayı yavrusunu kucaklayamıyor, hastalığın tedavisi olmadığı için kucaklayamayacak da.
Anthony isimli bebekte Epidermolysis Bullosa denilen genetik bir durum var. Bebeğin cildi o kadar hassas ki en küçük bir sürtünme bile cildin su toplamasına sebep oluyor. Daniela ve kocası Richard, diğer anne ve babalar gibi bebeklerini doyasıya bağırlarına basma keyfini yaşayamıyor. Bunlar, çocuklarını son derece dikkatli bir şekilde tutmak zorundalar. Aksi takdirde çocuklarının vücudunda şiddetli yaralar çıkabiliyor.
Daniela, "Mümkün mertebe çocuğumuza dokunmamaya çalışıyoruz. Dokunmak zorunda kalınca da son derece dikkatli hareket ediyoruz. Onu sıkı sıkı bağrıma basamamak içimde bir ukdedir" dedi. nbsp;
Zarar görmemesi için bebeğin el ve ayakları sürekli kapalı tutuluyor. Çocuk da akıl edemediği için çoğu zaman kendi kendisine zarar veriyor. Sürekli çocuğun vücudundaki yaraları pansuman etmekle uğraşan acılı anne her şeye rağmen neşeli. Daniela, "Yavrumun bir tebessümü tüm sıkıntılarımı unutturuyor" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...