Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şebnem Kısaparmak zam istedi, işini kaptırdı

Şebnem Kısaparmak zam istedi, işini kaptırdı

MAGAZİN Haberleri

Şebnem Kısaparmak Kanal 7'deki programı için haftalık 50 bin lira istedik kanal bunu fazla bulunca 40 bin liraya Esra Ceyhan'la anlaştı.

Geçen sezon Kanal 7'de hafta içi 5 gün program yapan ünlü sunucu Şebnem Kısaparmak yüzde 70 zam isteyince yerini Esra Ceyhan'a kaptırdı. nbsp;Samimi sunumunun yanı sıra, ekranda kendi yazıp okuduğu şiirleriyle geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Kısaparmak yaz başında, yeni sezon için ücretinin artırılmasını istedi. 'Hayatı paylaşmaya ve güne dair güzelliklerle evlerinize konuk olan program' sloganıyla ekrana gelen Kısaparmak haftada 30 bin lira alırken ücretinin 50 bin liraya çıkartılmasını talep etti.

EKRANLARDAN AYRIYDI
Kanal yönetimi, yüzde 70'i bulan ücret artışını fazla bularak yeni sezon için uzun süredir ekranlardan ayrı olan Esra Ceyhan ile anlaşma yoluna gitti. Bunun üzerine Esra Ceyhan, Şebnem Kısaparmak'ın yerine hafta içi hergün öğleden sonra program yapmaya başladı. Programında, aktüel, moda, güzellik, anne, çocuk, sağlık ve yaşam konularını işleyen Esra Ceyhan'ın program için kanal ile haftada 40 bin liraya anlaştığı öğrenildi. (Bugün)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...