Orman: Quaresma'ya teklif yok

/ Kaynak: İHA
Orman: Quaresma'ya teklif yok

FUTBOL Haberleri  / İHA

Beşiktaş Kulübü'nün yeniden yapılanma çalışmaları hakkında düzenlenen basın toplantısına katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, çıkışta basın mensuplarının sorularını cevaplayarak yapılmaya çalışan projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Quaresma için hiç bir takımın teklifte bulunmadığını söyledi. nbsp;
Beşiktaş Kulübü'nün yeniden yapılanma çalışmaları hakkında düzenlenen basın toplantısına katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, çıkışta basın mensuplarının sorularını cevapladı. Yapılmaya çalışan projeler hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Fikret Orman, "Olmayan bir şeyleri yapmaya çalışıyoruz. Bu felsefeye Beşiktaş Kulubü yatkındı ama böyle bir kadrolaşma yoktu. Kadrolaşmanın ilk öncelikle bu devre arasında alt yapı ve A Takımı'nın bir kısmında göreceğiz ama bunun izlerini Türk spor kamuoyu yavaş yavaş hissedebilecektir" dedi.

"BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN SEZON SONUDUR"
Devre arasına Beşiktaş'ın lider girip girmeyeceği hakkında sorulan soruya Fikret Orman, "Beşiktaş bu zamana kadar sezonu çok lider kapatıp liderde girmiştir. Önümüzde de üç maç var sakatsız ve centilmence geçen bir dönem olsun. Beşiktaş için devreyi lider kapatmak önemli değil. Bizim için önemli olan sezon sonudur" cevabını verdi.

"FEDA MALİ BİR ŞEY DEĞİLDİR"
Sezon başında 'Feda' sloganıyla lige başladıklarını ifade eden başkan Fikret Orman, "Feda mali bir şey değildir. Zaten şuan yapılan kampanyalar ile Beşiktaş'ın kurtulması söz konusu değil. Bu aslında ruhu tekrardan ateşleme projesiydi. Bence başarıya da ulaştı. Beşiktaş büyüyecek küçülmeyecek ama abuk sabuk harcamalar, şuursuzca yapılan harcamalar küçülecek. Beşiktaş kendi değerleriyle iş yapacak ve biz doğru bildiğimizi yapıyoruz" diye konuştu.

"MALİ GENEL KURULA KADAR EPEY YOL ALMIŞ OLACAĞIZ"
Bir basın mensubunun yakında başkanlık seçimi yapılacak mı? sorusunu Fikret Orman, "Hukuksal yönünü hiç düşünmedim şu aralar. Konsantrasyonumuz açısından bizim en son yapacağımız şey seçim olabilir. Bizim seçimler ne zaman yapılacaktan önce Beşiktaş'a hizmet nasıl ederiz onun adımlarını atmamız lazım. Mali genel kurula kadar epey bir yol almış olacağız" şeklinde cevapladı.

"KONUYU YANLIŞ TARAFA ÇEKENLER OLUYOR"
Orduspor'u deplasmanı dönüşü takımın teknik direktör Samet Aybaba ile birlikte menemen yemesini de değerlendiren başkan Orman, "Samet Aybaba'nın kendi değerlerinde yapmış olduğu güzel bir organizasyon ama meseleyi yanlış tarafa çekenler oluyor. Yok BJK Store'larda yer alacakmış falan. Biz Beşiktaş olarak değerlerimize çok önem veren bir camiayız lütfen meseleleri abuk sabuk yerlere çekmesinler" dedi.

"BÜTÜN ALT YAPIMIZI İLGİLENDİREN BİR TESİS PROJEMİZ VAR"
Stat konusundaki son durum hakkında da bilgi veren Orman, "Bizim tek konumuz stat değil. Bütün alt yapımızı ilgilendiren bir tesis projemiz var. Onunda sonuna geliyoruz ama sonuçlanmadan açıklamayacağım. Beşiktaş Spor Akademileri adı altında bir projemiz var şu aralar. Arkadaşlarımızla konuşuyoruz. Aslında çok projemiz var her şey netleşsin o zaman daha iyi olacak" ifadelerini kullandı.
Başkan Fikret Orman Quersma için ise herhangi bir takımdan teklif almadıklarını söyledi.

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...