Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Terim'in rotasyonları sonuç vermedi

/ Kaynak: OZEL
Terim'in rotasyonları sonuç vermedi

FUTBOL Haberleri  / OZEL

Kaliteli ve geniş bir kadroya sahip olan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yaptığı rotasyonlardan sonuç alamadı...

Şampiyonlar Ligi'nde henüz puanla tanışamayan ve ligde son olarak Orduspor'a mağlup olan Galatasaray, tam bir rotasyon mağduru oldu. Geçtiğimiz yıl kısıtlı kadroyla mutlu sona ulaşan Cimbom'un, bu sezon yaptığı flaş takviyelere rağmen henüz istediği başarıyı elde edememesinin altında neredeyse her maça farklı 11'le çıkması yatıyor. Şu ana kadar oynanan 9 resmi maçta 21 oyuncu kullanan Teknik Direktör Fatih Terim, ideal 11'ini üst üste iki maç kullanmadı. 9 maçın tamamında kaleci Muslera'yı 90 dakika sahada tutan tecrübeli çalıştırıcı, savunmada ve orta sahada tam 6 ayrı dörtlü kullandı.

UMUT-ELMANDER İSTİKRARI
Savunma hattında Eboue, Semih, Dany, Hakan dörtlüsü 3 maçta birlikte forma giyerken, Eboue, Semih, Cris ve Hakan'dan oluşan dörtlü ise sadece 2 maçta görev yaptı. Diğer 4 maçta ise ya stoper, ya da bek mevkilerinde farklı bir isim oynadı. Tecrübeli çalıştırıcı benzer değişimleri orta sahada da kullandı. Orta alanda Hamit, Selçuk, Melo ve Emre dörtlüsü 3 maçta yan yana görev yaparken, 2 maçta Hamit, Selçuk, Melo ve Amrabat birlikte görev yaptı. Diğer 4 maçta ise farklı isimler kullanıldı. Forvette 5 maçta Umut-Elmander ikilisi forma giyerken, 2 maçta Umut-Burak, 2 maçta da farklı ikili gol aradı.

SAVUNMA
Eboue, Semih, Dany, Hakan(3 maç)
Eboue, Semih, Cris, Hakan(2 maç)
Eboue, Dany, Ujfalusi, Hakan (1 maç)
Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan (1 maç)
Eboue, Cris, Dany, Riera (1 maç)
Eboue, Semih, Dany, Riera (1 maç)

ORTA SAHA
Hamit, Selçuk, Melo Emre(3 maç)
Hamit, Selçuk, Melo, Amrabat(2 maç)
Hamit, Selçuk, Engin, Emre(1 maç)
Aydın, Hamit, Selçuk, Emre(1 maç)
Aydın, Selçuk, Melo, Amrabat(1 maç)
Amrabat, Selçuk, Melo, Emre(1 maç)

FORVET
Umut, Elmander(5 maç)
Umut, Burak(2 maç)
Burak, Elmander(1 maç)
Burak, Sercan(1 maç)

G.SARAY'DA ELMANDER ŞOKU
Sahasında bugün Eskişehirspor'u ağırlayacak olan Galatasaray'da Elmander, sağ ayak tarak kemiğindeki ağrılar sebebiyle maç kadrosundan çıkarıldı. Braga maçında kötü performans gösteren Amrabat'ı kulübeye çekecek olan Fatih Terim bu oyuncunun yerine Emre Çolak'ı sahaya sürecek. Tecrübeli çalıştırıcı, Necati Ateş'i tutma görevini de Semih'e verecek.


FUTBOL
Kaynak: OZEL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...