Oktay Kaynarca'dan Başbakan'a mektup

Oktay Kaynarca'dan Başbakan'a mektup

MAGAZİN Haberleri

'Ustura Kemal' dizisiyle ekranlara dönecek olan Oktay Kaynarca, önceki ay eşiyle yatta çekilen anlar için Başbakan'a mektup yazıp sitem etti. Ardından ekledi: Ne yapalım Çin'e mi gidelim...

Show TV ekranlarında 4 Eylül Çarşamba günü başlayacak 'Ustura Kemal'le hayranlarının karşısına çıkacak Oktay Kaynarca'nın Bodrum öfkesi geçmiyor. Geçen temmuz ayında Melek Angun'la evlenen oyuncu, balayında Bodrum Bitez'de teknede görüntülenmeleriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazdığını anlatan Kaynarca, fotoğraflar için mahkemeye başvurduğunu da anlattı.

'HAPİSHANEDE MİYİZ?'
İşte usta oyuncunun sözleri: Bunun adı röntgencilik... Sizin gibi magazinci arkadaşlara ihtiyacımız var. Biz magazin düşmanı değiliz, tam tersi magazinin düzeyli olması gerektiğine inanıyoruz. Mahkeme, 'Kamuya açık alanda gazetecilerin görüntü alma özgürlüğü vardır' diyor. Bu yasada bir düzenleme yapılması lazım. Çünkü bir terslik var. Onların kamu alanı olarak tespit ettikleri yer bizim hapishanemiz mi ya? Biz Çin'e mi gidelim? (Akşam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...