Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Havuzda şölen var

- Güncelleme:
Havuzda şölen var

GÜNDEM Haberleri

Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası bugün İstanbul'da başlıyor. Yüzme Federasyonu Başkanı Ahmet Bozdoğan, dillere ve gönüllere destan bir organizasyona imza atacaklarını müjdeledi

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Ahmet Bozdoğan, İstanbul'un 5 gün boyunca yüzme şölenine kusursuz bir şekilde ev sahipliği yapmaya hazır olduğunu söyledi. Sinan Erdem Spor Salonu'nda bugün başlayacak Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nda dünyanın en iyi yüzücülerinin buluşacağını belirten Başkan Bozdoğan, organizasyonun da bugüne kadar yapılan en iyi yüzme şampiyonası olacağını iddia etti. Sporseverleri Sinan Erdem Spor Salonu'nu davet eden Ahmet Bozdoğan, "Bu şampiyona 2012 Avrupa Spor Başkenti İstanbul'un son büyük organizasyonu olma özelliğini taşıyor. Rekor sayıda sporcunun katılacağı etkinliğe umarım seyircilerimiz de gereken ilgiyi gösterir. Dillere ve gönüllere destan bir organizasyonla Türkiye'nin reklamını en iyi şekilde gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

TÜRKLER AVANTAJLI
Şampiyonada Burcu Dolunay, Arda Gürdal, Buse Günaydın ve İskender Başlakov gibi rekortmen yüzücülerimiz de ev sahibi olmanın avantajını kullanmaya çalışacak.

EN İYİLER KAPIŞACAK
Londra Olimpiyatları'nda madalya alan Ryan Lochte ve Federica Pellegrini'nin de aralarında bulunduğu dünyanın en iyi sporcuları şampiyonada nbsp;boy gösterecek.

REKOR KATILIM
Türkiye'yi 27 sporcunun temsil edeceği şampiyonada 162 ülkeden 950 sporcu yarışacak. nbsp;

GÜNÜN PROGRAMI
(Eleme Turu)
200 m Erkekler Serbest
50 m Kadınlar Kurbağalama
100 m Erkekler Sırtüstü nbsp;
200 m Kadınlar Kelebek
100 m Erkekler Kurbağalama nbsp;
100 m Kadınlar Sırtüstü
100 m Erkeklerler Kelebek
400 m Kadınlar Bireysel Karışık
4x100 m Erkekler Serbest nbsp;
4x200 m Kadınlar Serbest

YAYIN
10.00/13.00 TRT Spor-Eurosport
19.00/20.45 TRT Spor-Eurosport


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...