Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Obüs topları, Suriye sınırına yerleştirildi

/ Kaynak: İHA
Obüs topları, Suriye sınırına yerleştirildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Hatay'ın Yayladağı ilçesine bugün Suriye ordusunun muhaliflere attığı 3 top mermisi düştü. Bunun üzerine Gaziantep 5. Zırhlı Tugayı'ndan Kilis'e gönderilen obüs topları, Suriye sınırında konuşlandırıldı. Obüs toplarının namluları da Suriye'ye çevrildi.

Bugün öğle saatlerinde Gaziantep 5. Zırhlı Tugayı'ndan yola çıkan 6 araçlık askeri konvoy, geniş güvenlik önlemleri altında Kilis'e getirildi. Çevreyolundan Suriye sınırına sıfır noktada bulunan Öncüpınar 4'üncü Hudut Bölük Komutanlığı'na giriş yapan 6 araçlık konvoy içerisinde, 2 tane obüs topu TIR'ların üzerine yüklenmiş bir şekilde getirilirken, 4 araçta da teknik malzeme, cephane ve askeri personel sınıra kaydırıldı. nbsp;Önceki gün Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine düşen top mermisi nedeniyle 5 kişinin ölmesi, 10 kişinin yaralanması ve Hatay'a top mermisi düşmesi üzerine TSK'nın Suriye'deki hedefleri vurmasının ardından, Kilis'te sınıra konuşlandırılan füze bataryalarının namluları Suriye'ye çevrilirken, takviye edilen obüs toplarının da namlularının Suriye'ye çevrildiği öğrenildi. nbsp; nbsp;.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...