Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samsung, 1 milyar dolarlık borcu böyle ödedi

Samsung, 1 milyar dolarlık borcu böyle ödedi

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple'a 1 milyar dolar ödemeye mahkum edilen Samsung, bu meblağı 5 sentlik madeni paralar halinde, 30 kamyonla Apple'a gönderdi.

Samsung, ABD'de görülen ve Apple'a karşı kaybettiği patent davasında bir milyar dolar tazminat ödemeye mahkum edilmişti. nbsp;İnternetteki çeşitli kaynaklarda Samsung'un söz konusu tazminatı 5 sentlik madeni paralar halinde, 30 kamyonla Apple'a gönderdiği öne sürüldüPaperblog sitesi, ağzına kadar 5 sent dolu 30 kamyonun bu sabah Apple'ın California, Cupertino'daki merkezine ulaştığını iddia etti. nbsp;

HENÜZ DOĞRULANMADI

Hatta, kamyonların binaya girişine izin verilmedi ancak Apple CEO'su Tim Cook, tam o dakikalarda Samsung'dan bir telefon aldı. Kamyonlar, Apple'ın kazandığı tazminatı taşıyordu. nbsp;Bu bilgiyi hiçbir güvenilir kaynak doğrulamış değil. Ancak Samsung'un, en büyük rakibi Apple'ı kızdırmak için merkez binasına 20 milyar madeni paradan oluşan bir yığın dökmeyi planladığı öne sürülüyor. Apple, bu hafta başında Samsung'un sekiz ürününe ABD piyasasında satış yasağı getirmek için mahkemeye gitme kararı almıştı. nbsp;Apple'ın bitmek bilmeyen darbelerine maruz kalan Samsung'un 70 yaşındaki Başkanı Lee Kun-hee, rekabeti sürdürmek için "ellerinden gelen tüm imkanları kullanacaklarını" söylemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...