Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Obama: Hâlâ Clint Eastwood'a hayranım

Obama: Hâlâ Clint Eastwood'a hayranım

DÜNYA Haberleri

ABD Devlet Başkanı Barack Obama, başkanlık yarışındaki rakibi Mitt Romney'i destekleyen ve kendisine sert eleştirilerde bulunan aktör Clint Eastwood'a kızmadığını, ona hayran olmaya devam ettiğini söyledi.

USA Today gazetesine açıklamalarda bulunan Obama, "Başkan olmak ya da başkanlık için yarışmak... Kolay kızıyorsanız kendinize başka bir meslek seçmeniz gerekir" dedi. Eastwood'un büyük bir aktör ve belki de daha da iyi bir yönetmen olduğunu ifade eden Obama, "Ben halen bir Eastwood hayranıyım" şeklinde konuştu. nbsp;

OBAMA-EASTWOOD ATIŞMASININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Efsanevi Hollywood aktörü, Cumhuriyetçilerin toplantısında Obama'yı temsil ettiğini söylediği boş bir sandalyeye hitaben konuşmuş ve sert eleştirilerde bulunmuştu. Obama da buna, Twitter'da oturduğu koltukla fotoğrafını yayımlayarak "Bu koltuk dolu" diyerek cevap vermişti. nbsp;Eleştirilere rağmen Eastwood konusundaki ılımlı açıklamaları şaşkınlıkla karşılanan Obama, rakibi Romney'in iş hayatının da "inanılmaz başarılı" olduğunu söyleyerek daha da büyük şaşkınlığa yol açtı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...