Katliam pikniği

Katliam pikniği

DÜNYA Haberleri

İsrail ordusu, Gazze'yi bombalarken İsrail halkı da, ellerine piknik sepetlerini ve dürbünlerini alarak yüksek tepelerden katliamı seyrediyor.

Dünyadan gelen baskılara rağmen İsrail, durmuyor. Gazze'yi gece gündüz bombalayan İsrail, askeri hedeflerin yerine sivil yerleşim birimlerine bomba yağdırıyor. İsrail'in, Gazze'nin farklı bölgelerinde sivil halkı hedef aldığı dünkü saldırılarda, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 10 kişi öldü, 31 kişi yaralandı. İsrail'in 5 gündür sürdürdüğü saldırılarda ölü sayısı 63'e, yaralı sayısı 581'e yükseldi. İsrail ordusu, sadece Filistinlileri değil bölgedeki gelişmeleri dünyaya duyurmak için çabalayan uluslararası basın kuruluşlarını da hedef seçti. İsrail ordusuna ait uçaklardan atılan bombalarla gazetecilerin çalıştığı bina da vuruldu. 3 gazeteci yaralandı, bazı Türk gazeteciler ölümden döndü. AA muhabirinin kopan molozlardan eli kırılırken, Türk şoför de yaralandı. İsrail sözkonusu binada basın kuruluşlarının bulunduğu bildirilmesine rağmen aynı yeri sabaha karşı yine vurdu. İkinci saldırıda da 3 gazeteci yaralandı. Hızını alamayan İsrail savaş uçakları daha sonra Gazze'nin güneyindeki Gazze Avrupa Hastanesi'ne yöneldi. Hastane bahçesine düşen bombalar hastalarda büyük paniğe yol açtı. Bu arada Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin Kassam Tugayları, Gazze sahili açıklarında İsrail'e ait bir savaş gemisini vurduğunu duyurdu. DÜRBÜNÜNÜ ALAN KOŞTU İsrail güçlerinin acımasızca düzenlediği saldırıları izlemek isteyen İsrailliler, akın akın Gazze'ye bakan tepelere gidiyor. Onlar deyim yerindeyse "savaş turistleri"... Manzara izler gibi, İsrail uçaklarının Gazze'yi bombalamasını, çoluk çocuk demeden öldürmesini seyrediyorlar. Sepetlerini kapan İsrailliler, bir yandan pikniklerini yaparken, diğer yandan dürbünle Gazze'ye bakıyorlar. Katliam pikniği

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...