Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ağustosta en çok İşler Güçler konuşuldu

Ağustosta en çok İşler Güçler konuşuldu

MAGAZİN Haberleri

Yaz aylarında ekranda yayınlanmaya başlayan yeni yerli diziler içinde, geçtiğimiz ay yazılı basında en çok haberin Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrolünde oynadığı 'İşler Güçler' hakkında yayınlandığı ortaya çıktı.

Yaz döneminde ekranda yerli diziler arasında yaşanan kıyasıya rekabet ağustos ayında zirve yaptı. Medya Takip Ajansı Interpress'in, yerli dizileri mercek altına aldığı araştırmaya göre, yaz aylarında ekranda yayınlanmaya başlayan yeni yerli diziler içinde, geçtiğimiz ay yazılı basında en çok haberin Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrolünde oynadığı 'İşler Güçler' hakkında yayınlandığı ortaya çıktı.
'İşler Güçler' 124 haberle ilk sırada yer alırken, 'Evlerden Biri' 113 haberle ikinci oldu. Şükran Ovalı, Cansel Elçin ve İlker Aksun'un başrolde oynadığı 'Kötü Yol' ise çıkan 105 haberle üçüncü sırayı aldı.
Yayınlanan haber adetlerine göre oluşan listede ilk on içinde yer alan diğer yeni yerli diziler ise şu şekilde sıralandı; 'Sultan, 'Düşman Kardeşler' 'Aşkın Halleri, 'Sudan Bıkmış Balıklar', 'Huzur Sokağı, 'Annem Uyurken' ve 'Hayatımın Rolü'.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...