Soylu: AK Parti ve milletin emrindeyim

/ Kaynak: İHA
Soylu: AK Parti ve milletin emrindeyim

Politika Haberleri  / İHA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezindeki çalışma ofisinde dün, eski Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu ile 1.5 saat süren bir görüşme yaptı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezindeki çalışma ofisinde dün, eski Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu ile 1.5 saat süren bir görüşme yaptı. Erdoğan, önceki gün yaptığı açıklamada, 30 Eylül'deki kongrenin önemli olduğunu ve partiye yeni katılımlar gerçekleşeceğini ifade etmişti. Görüşmenin ardından açıklama Süleyman Soylu'dan geldi. Soylu, açıklamasında şunları kaydetti: "Sayın Başbakanımız ile bugün (dün) yaptığımız görüşmede, şahsımı AK Parti'ye davet ettiler. Kendilerinin bize duyduğu itimada teşekkür ederek, AK Parti'nin ve milletin emrinde olduğumuzu ifade ettiğimi kamuoyuna saygıyla duyuruyorum" nbsp;

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...