Alex'in yerine düşünülen ilk isim Mesut

Alex'in yerine düşünülen ilk isim Mesut

FUTBOL Haberleri

Mourinho ile arasında soğuk rüzgarlar esen yıldız futbolcuya kancayı takan kulüpler arasında Fenerbahçe de yer alıyor.

Avrupa'da gün geçmiyor ki Türkiye ile ilgili yeni bir iddia ortaya atılmasın. Büyük yankı uyandıracak son iddianın kaynağı ise İspanya oldu. Özellikle Real Madrid'i çok yakından takip eden İspanyol internet sitelerine göre, hocası Mourinho ile arasında soğuk rüzgarlar esen Mesut Özil'e kancayı takan kulüpler arasında Fenerbahçe de yer alıyor. Bu sezon ilk 11'deki yerini kaptırınca adeta yıkılan Mesut Özil, menajeri Reza Fazeli'ye "Eğer üzerimde daha fazla baskı hissedersem dayanabileceğimi sanmıyorum. O zaman da ayrılmayı düşünürüm" dedi. Bu sözler üzerine Fazeli, Türk asıllı futbolcuyla ilgilenebilecek dev kulüplerden İnter, Milan ve Chelsea ile temas kurdu. nbsp;


Bu kulüplerin Mesut'a kancayı takması beklenirken, sürpriz bir şekilde Fenerbahçe'nin de devreye girdiği ve yıldız oyuncu için nabız yoklamaya başladığı bilgisi geldi. İspanya'da yapılan yorumlarda, kariyerinde ilk kez yedek kaldığı için bunalıma giren Mesut'un koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğu hatırlatılırken "Bunun yanı sıra Mesut, büyük hedefleri olan Fenerbahçe'den gelecek cömert bir teklife 'hayır' demeyebilir" ifadesi kullanıldı. Mesut Özil'in Fenerbahçe'de Alex de Souza'nın yerini dolduracak tek isim olduğu görüşü hakim. Alex ile ya devre arasında ya da sezon sonunda yolların ayrılacağına artık neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. (Fotomaç)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...