Yem olmamak için kuşun gagasına sarıldı

Yem olmamak için kuşun gagasına sarıldı

DÜNYA Haberleri

Bir yılan, kendisini yakalayan balıkçıl kuşuna yem olmamak için kuşun gagasına sıkı sıkı sarıldı. Yılanın hayatta kalma mücadelesi bir fotoğrafçının objektifine yakalanırken ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Balıkçıl kuşu ABD'de Florida'daki Delray Plajı yakınlarındakibataklıkta avlanırken aniden bir yılan gördü. Kuş, kendisi için bu son derecelezzetli yemeği hemen mideye indirmeye hazırlanırken yılanın hiç debeklenildiği gibi kolay lokma olmayacağı görüldü. Yılan, son çare olarak sıkısıkıya balıkçıl kuşunun gagasına sarılarak yem olmaktan kurtulmaya çalıştı.

Olaya şahitlik eden Kanadalı fotoğrafçı Peter Brannon (35),"Balıkçıl kuşuyla yılan arasındaki mücadele 15 dakika devam etti. Yılanınkolay kolay gagasını bırakmayacağını anlayan balıkçıl kuşu sonunda taktikdeğiştirdi. Gagasıyla yılanı yerden yere vurmaya başlayan balıkçıl, yılanınyorulup gevşemesiyle bir spagetti tanesi gibi yılanı yuttu. Sonra da birsonraki avının bu kadar zorlu olmaması ümidiyle yeni avlar peşine düştü"diye konuştu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...